Тренировки в природата

През изминалия уикенд решихме да се възползваме от хубавото време и изместихме тренировките от добре познатата зала на чист въздух сред природата близо до София. А палатките, хамаците, въдиците и язовирът допълниха още повече атмосферата.

Сутрин ставахме с изгрева и с усмивка на лице тичахме до близкия хълм, където следваше част от тренировката. Възползвахме се от местните камъни, които служеха за естествени тежести. След това отново на бегом се връщахме до първоначалното място и продължавахме с познати и непознати до този момент упражнения за сила, гъвкавост и прецизност.

След цял ден, изпълнен с весели разговори, много смях, разходки и риболов, вечер отново се възползвахме от прохладата и свежестта на мястото и тренирахме до стъмване.

Нямаме търпение отново да се върнем там! 🙂

[a3_responsive_slider id=”498″ inline_post=”true” description=”” align=”left-wrap” width=”1000″ width_type=”px” tall_type=”fixed” height=”600″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ margin_left=”10″ margin_right=”10″ desc_margin_top=”10″ desc_margin_bottom=”10″ desc_margin_left=”10″ desc_margin_right=”10″]