Спомени от ЕкоФест 2015

И тази година развяхме знамето “Пътят на Кунг Фу” в центъра на България, на прекрасната поляна в местността Узана, на ЕкоФест 2015. А сега настана време да споделим, на онези от вас, които не успяха да потренират с нас на чистия въздух, атмосферата ни.

НАЧАЛОТО

С много нетърпение и трепет от очакващото ни преживяване още в Четвъртък (на 24 Юли) следобед напълнихме багажниците с раници, мечове, знамена, палатки и всичко необходимо за къмпингуването и тренировките сред природата и потеглихме с усмивка на уста. Пристигайки разбрахме, че сме едни от първите. Разбира се, възползвахме се от възможността да си изберем което място си пожелаем за нашия палатков лагер.

ФЕСТ И КУНГ ФУ

Рано сутрин ставахме с изгрева на слънцето, намирахме лъчите му и се зареждахме с енергията. Следваше първата ни тренировка за деня, която представляваше хубаво разгряване и подготовка на тялото ни за предстоящите тренировки. Практиките ни по обяд и вечер включваха същината на това, което учим: форми от Кунг Фу То’а, форми от Кунг Фу от Шаолин, форми с мечове и други.

Едни от първите, осмелили се да тренират редом с нас бяха, разбира се, децата. Но се радваме, че след тях се включиха и големите.

Следобедите бяхме увлечени в разговори, смях и шеги. Успяхме да изкачим и някои от местните върхове и да погледнем света от високо, направили още една малка крачка нагоре и в нас самите.

Природата винаги ни е вдъхновявала! Сливайки се с природата, тренираме още по-истински!

Догодина се надяваме отново да имаме възможността да участваме на фестивала. Благодарим на организаторите за поканата!

И все пак, лятото не е свършило! Беглика Фест ИДВАМЕЕЕ!

 

[a3_responsive_slider id=”537″ inline_post=”true” description=”” align=”left-wrap” width=”1000″ width_type=”px” tall_type=”fixed” height=”600″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ margin_left=”10″ margin_right=”10″ desc_margin_top=”10″ desc_margin_bottom=”10″ desc_margin_left=”10″ desc_margin_right=”10″]