Кунг Фу на Беглика Фест 2015

За поредна година се включихме в Беглика фест, който се проведе от 28 (четвъртък) до 30 (неделя) Август в полите на Родопите на брега на язовир Голям Беглик.

6 пъти на ден тренирахме заедно с посетителите на фестивала различни техники, които изучаваме в клас. Всяка тренировка беше мини вариант на стандартната ни такава в София като в началото слагаме шалове, поздравяваме учителя, загряваме с дихателна практика и след кратко представяне на основни техники преминаваме към самата форма. В края на тренировката, разбира се, отново сваляме шалове и взаимно всички се поздравяме.

Сутрин от 8  часа заедно с ранобудните загрявахме и учехме дихателни упражнения. В следващите часове упражнявахме техники на различни шаолински животни – жерав, леопард, змия, тигър и дракон, както и основни движения и форми с меч. Разнообразихме и с няколко тренировки, свързани с техники за самозащита.

Тази година бяхме и част от изпитанията на “БЕГЛИШКИ НИНДЖИ“. В един от кръговете на играта оракулът изпраща при нас отборите от играта, за да научат техники за самоотбрана, приложими в разнообразни ситуации. А те самите даваха всичко от себе си, за да спечелят жетона, показващ, че са минали изпитанието.

Радваме се, че участвахме отново! Благодарим на организаторите за всичко, което направиха за нас!

Догодина пак! 🙂

[a3_responsive_slider id=”571″ inline_post=”true” description=”” align=”left-wrap” width=”1000″ width_type=”px” tall_type=”fixed” height=”600″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ margin_left=”10″ margin_right=”10″ desc_margin_top=”10″ desc_margin_bottom=”10″ desc_margin_left=”10″ desc_margin_right=”10″]